Kitchen Set Semarang Elegan

Kitchen Set Semarang Elegan – Kitchen set yang elegan menjadikan istri anda sering berada di dapur dengan masakan yang beragam.Hubungi 082225874555

Master Kitchen set

Kitchen set solo, untuk ibu ibu yang sering memasak dan mengajak putri2nya belajar memasak makaanan atau membuat roti di dapur. Maanjaakan mereka dengan kitchen set yang eleganBagi anak, ikut membantu memasak di dapur akan menstimulasinya menjadi lebih aktif. Akan semakin aman jika bermain dengan miniatur kitchen set. Imanasinya pun ikut melambung

Permainan ini muncul di Eropah bersempena dengan sebuah rumah kecil. Tujuan dapur kecil ditetapkan pada masa itu untuk mengajar wanita muda tentang kemahiran domestik. Ini mainan menggalakkan kanak-kanak mempunyai pengembaraan di dapur, belajar menggunakan peralatan dapur. Bukan perempuan sahaja, kanak-kanak juga suka berpura-pura menjadi tukang masak.


Kitchen set di semarang

Kitchen set solo Dapur set solo yang elegan
Periuk
Periuk, menggoreng dan peralatan
ruang simpanan untuk peralatan memasak seperti pinggan, pisau, ladles, coaster dan lain-lain. Jika peralatan yang diperlukan, menambah, boleh dibeli secara berasingan.
Bagaimana bermain: Kanak-kanak berpura-pura bermain mula menghidupkan dapur, mendidih, memasak sampai, membasuh sayur-sayuran dan perkakas mesin basuh.
Kitchen set di jogja Kanak-kanak belajar kepada:
Rasa peranan orang lain untuk membina empati
Urutan atau perintah proses memasak
Pelbagai peralatan dapur, penggunaan dan rawatan, yang merangsang kemahiran motor
• Tanggungjawab alat memberesikan selepas digunakan.
Hubungi kami
” Beritahukan alamat anda, kami akan presentasi dan mengukur luas dapur anda “
HP : 082225874555 | 54E7 CAB6
Twitter : @kitchensetsolo
Share ItShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponTweet about this on TwitterDigg this